HISTORIEN OM HAVSDELIKATESSEN

Jag har alltid varit en ” pappas tjej” och jag visste redan som liten att jag skulle gå i hans fotspår. Redan som 15 åring gjorde jag min första dag i pappas fiskaffär och sen har jag varit fast! För det fanns att lära så mycket att lära sig och allt var sååå spännande! Och varje dag kom det in spännande fiskar och skaldjur som man ville lära sig mera om. Det var därifrån min passion för hållbart fiske växte fram. För när jag sålde mina första fiskar, så var det egentligen ingen som visste nått om hållbart fiske. Vilket kändes väldigt konstigt och jag ville lära mig allt!

PAPPA CHRISTER

Sedan insåg jag hur mycket man kunde skapa från havets skafferi. Det finns verkligen inga begränsningar, utan det är bara kreativiteten som kan begränsa mig. Men som dotter tillsammans Christer så är det inga problem.

Jag har skapat någonting som jag kallar för Sushionsdag och det betyder att jag varje onsdag fyller delikatessdisken med över 1000 bitar med olika sorters sushi.

Idag äger jag två fiskbutiker, en i Ljungskile och den andra i Kungälv på Kongahälla Center. Vart framtiden tar mig, är det bara jag som bestämmer!